Tuotteet ja palvelut

Mitä helepommin, sitä helepommin!

Filosofiamme on hyvin yksinkertainen: jos työn voi tehdä helpommin, se myös tehdään helpommin. Monessa tapauksessa kone hoitaa rutiininomaiset – ja päällisin puolin monimutkaista logiikkaakin vaativat – tehtävät tarkemmin ja tehokkaammin kuin ihminen. Tämä mahdollistaa ajankäytön painopisteen siirtämisen mielekkäämpien ja tuottavampien tehtävien pariin.

Olennainen osa teknologian hyödyntämisessä on tieto siitä, miten työkaluja hyödynnetään parhaiten kuhunkin tarkoitukseen. Tutuistakin työkaluista löytyy usein ominaisuuksia, jotka nopeuttavat työn tekemistä merkittävästi.

Koulutukset

Järjestämme SQL Server -, Excel- ja PowerBI-koulutuksia ensikäyttäjistä ammattilaisiin. Jokainen koulutus räätälöidään yrityksenne tarpeisiin, koska tavoitteena on

  • tuottaa välitöntä konkreettista hyötyä
  • antaa avaimet osaamisen omatoimiseen kehittämiseen
  • sytyttää inspiraatio teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin

Konsultointi

KuukkeliQ:n konsultointipalvelu kattaa koko Microsoftin Business Intelligence -tuoteperheen: Power BI, Integration Services, Analysis Services, Reporting Services, sekä PowerPivot- ja Excel-raportointiratkaisut. Myös Power Apps ja Dataverse kuuluvat repertuaariin.

Teemme sekä lyhyt- että pitkäkestoisia projekteja. Kerro tarpeesi, niin muovaamme juuri sinulle osuvan ratkaisun!